maanantai 30. marraskuuta 2009

Sydämellinen kiitos...

... Teille kaikille, jotka poikkesitte myymälän Joulun avajaisissa perjantaina!

Joulupukki oli tänäkin vuonna odotettu vieras ja sai jälleen taskuunsa monta kirjettä mukaansa Korvatunturille.

Nyt avajaishumun hälvettyä aletaan taas valmistautua toden teolla talven suureen juhlaan! Höpöhöpössä pakettien rapina jatkuu aatonaattoon asti, vielä tulee hieman uuttakin ennen joulukuun puoliväliä. Koruvalikoima on päivittynyt uusilla ketjuilla ja helminauhoilla!

Olemme avoinna joulukuussa pidennetyillä aukioloilla 1.-23.12. joka päivä, ma-pe 10-17 ja la-su 10-15. Viime vuoden tapaan glögiä ja pipareita sekä vaihtuva valikoima karkkia ja leipomuksia on tarjolla salissa päivittäin 7.12. alkaen aina aatonaattoon asti.

Muutama ryhmävierailu-ilta mahtuu vielä joulukuulle, eli jos haluatte esimerkiksi kaveri/harrastus/yhdistysporukan kanssa pitää palaveria tai ihan vain tulla rauhassa tutustumaan myymälään ja kahvitella salissa, ottakaa yhteyttä!


keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Odotusta ilmassa..


Tänään Höpöhöpössä vieraili tämän syksyn ensimmäinen ryhmä mukavia ja hauskoja naisihmisiä. Salimme tosin on vielä hieman vaiheessa, mutta hyvin vajaat parikymmentä henkeä mahtui kokousta pitämään ja kahvittelemaan! Kiitos vieraille!

Paketit rapisevat ja tunnelma tiivistyy, sillä Joulun avajaisiin on enää 9 päivää... Kaikkea jännää ja kaunista ehtii ilmestyä hyllyille vielä sitä ennen.

tiistai 17. marraskuuta 2009

Kransseja, kylttejä ja seinäkoristeita

Enkelten jouluisia lauluja

Puttipajan ovikyltti, Tervetuloa kotiin


Ruusuinen pieni ovikranssi


Herra Siilinen

Lumiukko

Ihanaiset, käsin tehdyt käpykranssit

Sydän-seinäkoristeissa on käytetty kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Tässä retrosydämessä on pahvia, käpyjä, villaa ja koristeena vanhasta tyynystä irroitettu kukka.


Jouluiloa-kyltti, valmistettu taitavin käsin Suomessa

Käsinmaalattu Joulupossu



Jaa

Joulua joulua....

Viimeinkin on aika päivitellä blogi ajan tasalle kun tämä on täällä tyhjillään roikkunut kuukausikaupalla! Tässä siis teille myymälän jouluvalikoimaa.













Lopuksi lupaan käsi sydämellä jatkaa päivityksiä! Uutta joulutavaraa tulee edelleen melkein joka päivä, joten muistakaa poiketa!